Belediye Çalışanlarına Tekme Tokat Dayak Güvenlik Kamerasında! - Son Dakika
Güncel

Belediye Çalışanlarına Tekme Tokat Dayak Güvenlik Kamerasında!

İstanbul Tuzla'da 4 kişi, Tuzla Belediyesi'nde görevli 2 personeli tekme tokat dövdü. Olay anı ise çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

23.09.2017 19:24  Güncelleme: 21:11

İstanbul'un göbeğinde sokak ortasında belediye çalışanı 2 kişiye tekme tokat saldırdılar.

ÖNCE ARAÇLARINA ÇARPTILAR SONRA DARP ETTİLER

İstanbul Tuzla'da 18 Eylül Pazartesi günü Şifa Mahallesi'nde, içinde iki belediye personelinin bulunduğu araca arkadan başka bir araç çarptı. Normal bir trafik kazası gibi görünen olay, tarafların araçlarından inmesiyle farklı bir boyut kazandı.

Arkadan çarpan otomobil içindeki şüpheliler, bir süre tartıştıkları belediye personellerini tekme tokat dövmeye başladı. Şüpheliler daha sonra aynı otomobile binerek kayıplara karıştı. O anlar çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

TUTUKLANDILAR

Şüphelilerin peşine düşen Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya ilişkin İ.U. (28) ve B.K. (39), Y.Y. (55) ile F.K. (18) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

RUHSATLARI İPTAL EDİLMİŞ

4 şüphelinin daha önce de Cami Mahallesi'nde 18 yaş altı içki satışı ve kapalı alanda tütün kullanımı nedeniyle ruhsatı iptal edilen bir iş yeriyle ilgili değişik tarihlerde belediyeye gelerek darp edilen görevlilerle görüştükleri ve baskı kurmaya çalıştıkları iddia edildi.

Belediye Çalışanlarına Tekme Tokat Dayak Güvenlik Kamerasında!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Çalışanlarına Tekme Tokat Dayak Güvenlik Kamerasında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement