Belediye'nin Gözü Yükseklerde, Kasımpaşa İse Gitti Gidiyor... - Son Dakika
Güncel

Belediye'nin Gözü Yükseklerde, Kasımpaşa İse Gitti Gidiyor...

Belediye\'nin Gözü Yükseklerde, Kasımpaşa İse Gitti Gidiyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kasımpaşa'yı Deplasmanda 3-1 Yenerek Puanını 29'a Çıkarttı

05.02.2011 22:00

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, KASIMPAŞA'YI DEPLASMANDA 3-1 YENEREK PUANINI 29'A ÇIKARTTI

LİGDE SON SIRADA BULUNAN KASIMPAŞA İSE 8 PUANDA KALDI

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta evsahibi takım Ersan Martin ile 1-0 öne geçti.

Holmen, Gökhan Ünal ve Ali Güzeldal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3 puanı getiren golleri attılar.

Haftaya 9. sırada giren İstanbul Büyükşehir Belediyespor puanını 29'a yükseltirken, son sıradaki Kasımpaşa 8 puanda kalarak ligde kalma umutlarını tüketmeye başladı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AVCI: "GERİDEN GELEREK KAZANMAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Kasımpaşa'nın sadece Ersen Martin'le tehlikeler yarattığını ve golü de yine bu oyuncuyla bulduğunu kaydederken, "Oyun disiplininden kopmadan mücadeleyi sürdürmek, bu şekilde kazanmak önemliydi. İlk yarıda 3 net gol pozisyonumuz vardı. Bizim adımıza güzel bir maç oldu. Geriden gelerek kazanmak bizim için önemli" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular Rızvan Şahin ile Ali Güzeldal ise Beşiktaş galibiyetinin ardından Kasımpaşa maçının kendileri için zorlu olacağını bildiklerini ve bu sınavı da başarıyla geçtiklerini vurgularken, bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini söylediler.

KASIMPAŞA TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇAPA: "BUGÜNE KADARKİ EN İYİ MÜCADELEMİZİ YAPTIK AMA MAALESEF KAZANAMADIK"

Belediyespor'a 3-1 yenilerek kötü gidişini sürdüren Kasımpaşa'nın teknik direktörü Fuat Çapa, iyi mücadele etmelerine rağmen sonuca gidemediklerini söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fuat Çapa, maçın ilk dakikalarından itibaren kazanmayı ne kadar istediklerini sahaya yansıttıklarını, golü de doğru zamanda bulduklarını anlattı. Çapa, şöyle konuştu:

"Hiçbir şey yokken yapmış olduğumuz bir pozisyon hatasından dolayı ilk golü yedik. İkinci yarıda ise kademeler arasındaki mesafeler giderek açıldı. Son 2 haftada 5 maç yaptık ve oyuncuların yorgunluğu ortaya çıktı. En az rakibimiz kadar biz de pozisyona girdik ancak onlar usta ayaklarıyla sonuca giderken, biz ise o konuda eksik kaldık. Bugüne kadarki en iyi mücadelemizi yaptık ama maalesef kazanamadık. Birkaç gün kafaları topladıktan sonra Kardemir Karabükspor maçına odaklanacağız. İnşallah deplasmanda galip geleceğiz."

Kasımpaşalı futbolcu Gökhan Güleç ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı kendileri adına çok önemli bir maç yaptıklarını aktararak, "İyi başlayıp iyi mücadele ettik ve öne de geçtik. Sonra yediğimiz gollerle oyundan düştük. Bizim için kötü bir yenilgi oldu" derken, Barış Başdaş da "Bu sezon en iyi oynadığımız maçlardan biriydi. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bizim için hala umut var" ifadelerini kullandı.

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Süleyman Abay (7), Alpaslan Dedeş (7), Erdem Bayık (7)

Kasımpaşa: Murat (6), Özgür (5), Robledo (5) (Dk.43 Barış 6), Luis Henrique (5), Ergün (6), Hüseyin (5), Keller (6), Sarmov (5), Dimitrov (5), Ersen (6) (Dk.71 Halil 4), Gökhan (6) (Dk.63 Azar 6)

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç (6), Rızvan (5), Vinicius (5), Metin (6), Ekrem (6), Mahmut (6), Holmen (7), Ali (7) (Dk.79 İskender 5), Cihan (6) (Dk.77 Gökhan Süzen 5), İbrahim Akın (6), Gökhan Ünal (7) (Dk.82 Tevfik 5)

Goller: Dk.10 Ersen (Kasımpaşa), Dk.25 Holmen, Dk.51 Gökhan Ünal, Dk.69 Ali (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

Sarı Kartlar: Dk.39 Robledo (Kasımpaşa), Dk.56 Mahmut, Dk.86 İbrahimAkın (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye'nin Gözü Yükseklerde, Kasımpaşa İse Gitti Gidiyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement