Belediyespor 3 Puanı 4 Golle Aldı - Son Dakika
Güncel

Belediyespor 3 Puanı 4 Golle Aldı

Belediyespor 3 Puanı 4 Golle Aldı

Sultanbeyli Belediyespor 23.hafta deplasmanda karşılaştığı Yenibosnaspor'u 4-2 mağlup ederek bitime 2 hafta kala liderliğini korudu.

30.03.2015 15:17  Güncelleme: 15:18

Sakarya Bölgesi hakemlerinden Ahmet Öztürk'ün yönettiği karşılaşma Zeytinburnu Merkez Efendi Stadı'nda oynandı. Karşılaşmayı çok sayıda Belediyespor taraftarı takip etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Belediyespor, maçın ilk yarısında rakibini adeta ablukaya aldı. Maçın 13.dakikasında Belediyesporlu Cenk Demir rakip ağları şık bir kafa vuruşuyla havalandırarak açılışı yaptı. Golün ardından baskılarını artıran takım rakibe zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın 24.dakikasında Cenk Demir kendisinin ve takımının ikinci gölünü attı. Mücadelenin 34.dakikasında ise Ensari Bildik sol çaprazdan düzgün bir vuruş yaparak skoru 3-0'a taşıdı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına rahat çıkan Belediyespor, oyunu tamamen rakip sahaya yıktı. Karşılaşmanın son dakikalarında rakibe pozisyon veren Belediyespor, kalesinde 2 gol gördü. Maçın 81.dakikasında oyuna sonradan giren Ali Yıldırım ile bir gol daha bularak karşılaşmayı 4-2 tamamladı.

Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 50'ye çıkartarak gruptaki liderliğini sürdürdü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyespor 3 Puanı 4 Golle Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement