"Belenli Kadınlar Meslek Öğreniyor" - Son Dakika
Güncel

"Belenli Kadınlar Meslek Öğreniyor"

"Belenli Kadınlar Meslek Öğreniyor"

Kaymakam Mehmet Öz Sodes kapsamında açılan "Belenli Kadınlar Meslek Öğreniyor" kursunu ziyaret etti.

16.03.2012 11:45

Kaymakam Mehmet ÖZ, Belen Kaymakamlığı ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı işbirliğinde; Sosyo–Ekonomik açıdan dezavantajlı kadınlara yönelik Sodes Projesi kapsamında Sarımazı Mahallesinde açılan "Belenli Kadınlar Meslek Öğreniyor" konulu kursu ziyaret etti.

Kaymakam ÖZ, kurstaki çalışmalar hakkında bilgiler alarak, kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Daha sonra kursiyerler için düzenlenen "İşbaşvuru ve Cv Hazırlama, Bilgilendirme semineri''ne katılan kursiyerlere katılım belgeleri ile kırtasiye malzemesi dağıttı.

Kaymakam ÖZ; Kursiyerlere toplam 58 gün olmak üzere haftada 5 gün kurs verildiğini, halen Evde Çocuk Bakımı Kursunun devam ettiğini, ardından Cilt Bakımı ve Takı Tasarım kursları ile SODES projelerinin devam edeceğini, Belen'li kadınlarımızın açılan kurslara göstermiş olduğu ilgi, kadınlarımızın kendilerini yetiştirme anlamında ne kadar istekli ve becerili olduklarını, Kaymakamlık olarak açılan kurslarımızda, çeşitli alanlarda kadınlarımızın mesleki bilgi eksikliğinin giderildiğini, aynı zamanda kursa devam eden kursiyerlerinde ücret aldığını açıkladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Belenli Kadınlar Meslek Öğreniyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement