Bellona, Agü Spor'a Sponsor Oldu (Yeniden) - Son Dakika
Güncel

Bellona, Agü Spor'a Sponsor Oldu (Yeniden)

Bellona, Agü Spor\'a Sponsor Oldu (Yeniden)

KADINLAR Basketbol Süper Ligi takımlarından AGÜ Spor'a, Boydrak Holding bünyesinde bulunan Bellona firması sponsor oldu ve takımın adı Bellona AGÜ Spor oldu.

20.10.2016 15:26

KADINLAR Basketbol Süper Ligi takımlarından AGÜ Spor'a, Boydrak Holding bünyesinde bulunan Bellona firması sponsor oldu ve takımın adı Bellona AGÜ Spor oldu.

Bellona Mağazası'nda yapılan toplantıda Boydak Holding Pazarlama ve Reklam Koordinatörü Bilal Uyanık ile AGÜ Spor Başkanı Ömer Yağmur sponsorluk sözleşmesini imzaladı. Yapılan toplantıda konuşan Boydak Holding Pazarlama ve Reklam Koordinatörü Bilal Uyanık, AGÜ Kadın Basketbol takımının Kayseri'nin sosyal yaşamına ve Türkiye'de kadınların spora teşvik edilmesinde önemli bir misyon üstlendiğini söyledi. Uyanık, şöyle dedi:

"Bu takıma destek olmaktan çok mutluyuz. Bayanların en beğendiği lider mobilya markası olan Bellona'nın bu sponsorluğu ve Türkiye'deki kadın kulüplerine destek için de binek teşkil edeceğine inanıyoruz."

AGÜ Spor Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, Bellona markasının ismini kadın savaş tanrısının adından aldığını belirterek, "Tam da bize uyan bir anlamı var. Takımımız iki kez Avrupa'da final ve geçen sene ligde final oynadı. Savaşan ve başarı isteyen bir kadın spor kulübüne yakışır bir sponsor bulduk. Şimdi onların da desteği ile daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bellona, Agü Spor'a Sponsor Oldu (Yeniden) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement