Berkin Elvan'ın Cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan Alındı - Son Dakika
Güncel

Berkin Elvan'ın Cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan Alındı

Berkin Elvan\'ın Cenazesi Adli Tıp Kurumu\'ndan Alındı

Gezi Parkı olayları sırasında başından gaz kapsülü ile yaralanan ve bu sabaha karşı hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı.

11.03.2014 16:16

Gezi Parkı olayları sırasında başından gaz kapsülü ile yaralanan ve bu sabaha karşı hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Baba Sami Elvan, "Bugün Berkin'imizi sonsuzluğa uğurladık" dedi.

Gezi olaylarında yaralandıktan sonra 269 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Berkin Elvan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Okmeydanı'ndaki Cemevi'ne doğru yola çıkarıldı.

Cenaze çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan'ın ise oldukça bitkin olduğu gözlendi. Sami Elvan, "Bugün biz Berkin'imizi sonsuzluğa uğurladık. Ben şunu söyleyeceğim; benim şu saatten itibaren çok geniş bir ailem var. Türkiye'nin her yerinde insanlar Berkin için sokağa dökülmüş durumda. Herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah Berkin'imiz bizlere umut ışığı olacak" şeklinde kısa açıklamada bulundu.

Bu sabaha karşı hayata gözlerini yuman Berkin Elvan'ın cenazesi, yarın 12.00'de Okmeydanı'ndaki Cem Evi'nde düzenlenecek törenin ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Berkin Elvan'ın Cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement