Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Boyko Buluştu - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Boyko Buluştu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Boyko Buluştu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni transfer Denys Boyko ile bir araya geldi, taraftarlara sıcak mesajlar verdi.

21.01.2016 17:50  Güncelleme: 19:11

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni transfer Denys Boyko ile Akaretler'deki kulüp binasında buluştu.

Buluşma öncesinde Fikret Orman ve Denys Boyko BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Dün Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın ve bugün de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatlarından duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Fikret Orman, "Hakikaten talihsiz günler geçiriyoruz. Dün stadyumda işçi kardeşimiz bugün sevgili Mustafa Koç'u kaybettik. Allah ailesine, çocuklarına, değerli büyüğümüz Rahmi Bey'e, herkese sabır versin. Türk milletinin başı sağolsun" dedi.

"ADIM ADIM DEVAM EDİYORUZ"

Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak şöyle konuştu:

"Adım adım planladığımız şekilde devam edeceğiz. Biz bir ekibiz. Organizasyonu hep beraber sağlıyoruz. Transferleri tek başıma yönetmiyorum. Yönetim kurulundaki takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi bey, Dış İlişkilerde Erdal Torunoğulları bey ve İletişimle ilgili Metin Albayrak beyler çok güzel bir çalışma ortamı oluşturdular.

"İNŞALLAH TARAFTARIMIZI MUTLU EDER"

Uzun süre bize hizmet edecek bir oyuncu. Çok dürüst, çok karakterli bir çocuk. Beşiktaşımıza çok uygun bir oyuncu. Beşiktaşımıza gelmek istediğini hissettik. İnşallah taraftarlarımızı, hepimizi yeni stadımızda şampiyonluklarla mutlu eder."

Denys Boyko ise şunları söyledi:

"TARAFTARLA DAHA İYİ OLACAĞIM"

"Her şey mükemmel. Ben kendimi her şeyimle futbola veriyorum. Beşiktaş seyircisi de bana destek verdi. Ben futbolla yaşayan bir insanım. Böyle bir seyirciyle daha da iyi olacağıma eminim.

Her şeyden önce Başkanımıza minnettarlığımı belirtmek istiyorum. Beni izlediğini ve takip ettiğini biliyorum. Erdal Bey'e de teşekkür etmek istiyorum.

"KENDİMİ GÖSTERECEĞİM"

Bir futbolcunun kariyerinde en önemli nokta uluslararası müsabakalara katılmaktır. Bundan sonra inanıyorum ki Beşiktaş ile oynayacağım uluslararası müsabakalarda da kendimi göstereceğim.

Jose Sosa'yı tanıyorum. Birbirimizle karşı karşıya geldik. Onun için süper bir futbolcu diyebilirim. Andreas Beck'in Rusça konuştuğunu biliyorum. O bana Türkiye'yi tanıtmak ve buraya daha kolay alışmak konusunda yardımcı olacaktır.

Burada uzun yıllar yaşayacağımı umut ediyorum. Türkçe'yi anlamak ve konuşmak istiyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Boyko Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement