Beşiktaş'ın eski futbolcusu Oktay Derelioğlu trafikte saldırıya uğradı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Oktay Derelioğlu trafikte saldırıya uğradı

Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, trafikte yol verme tartışması yaşadıkları sırada saldırıya uğradı. Derelioğlu yaralanırken, polis saldırganları gözaltına aldı.

06.12.2023 12:33  Güncelleme: 16:09

BEŞİKTAŞ'ın eski futbolcusu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na trafikte yaşanan tartışma sonrasında saldıran Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, dün saat 1630 sıralarında Kadıköy'de trafikte yol verme tartışması yaşadı. Oktay Derelioğlu'nun sürdüğü araç bir süre sonra yolun daralması nedeniyle bir başka araç tarafından taciz edilmeye başladı. Daha sonra Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban, Derelioğlu çiftinin aracının önünü kesti. Araçtan inen taraflar kavga ederken Oktay Derelioğlu yaralandı. Şikayet üzerine Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra 2 şüpheli Anadolu Adliyesine getirildi. Savcılık ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban 'Kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beşiktaş\'ın eski futbolcusu Oktay Derelioğlu trafikte saldırıya uğradı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ın eski futbolcusu Oktay Derelioğlu trafikte saldırıya uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement