Beşiktaş'ın Napoli Galibiyeti İtalyan Basınında - Son Dakika
Güncel
BBC

Beşiktaş'ın Napoli Galibiyeti İtalyan Basınında

Beşiktaş\'ın Napoli Galibiyeti İtalyan Basınında

Övgü PınarRomaUEFA Şampiyonlar Ligi B grubunda dün akşam oynanan Napoli-Beşiktaş maçı ve İtalyan takımın 3-2'lik yenilgisi İtalyan basınında "kabus" olarak yorumlandı.

20.10.2016 13:46

Övgü Pınar

Roma

UEFA Şampiyonlar Ligi B grubunda dün akşam oynanan Napoli- Beşiktaş maçı ve İtalyan takımın 3-2'lik yenilgisi İtalyan basınında "kabus" olarak yorumlandı.

Napoli'yi kötü oyunu için eleştiren İtalyan gazeteleri, Beşiktaş'ın son golündeyse ofsayt olduğunu savundu.

Napoli merkezli Il Mattino gazetesi "Napoli kargaşa içinde" manşetiyle çıktı.

Beşiktaş'ın Napoli Galibiyeti İtalyan Basınında
'Evde ilk çöküş'

Il Mattino, takımın 'kafası karışık bir görüntü sergilediğini' ve fırsatları değerlendiremediğini yazdı.

La Gazzetta dello Sport, sürmanşetten verdiği haberin başlığında İtalyanca'da sıklıkla kullanılan bir deyim olan "Türk işi" ifadesine yer verdi.

Napoli'nin Beşiktaş'a çok sayıda "hediye" verdiğini yazan gazete, İtalyan takımın Avrupa kupalarında 18 maçtır kendi sahasında yenilmediğinden hareketle "Evde ilk çöküş" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın Napoli Galibiyeti İtalyan Basınında

Corriere dello Sport, "Napoli kabusu" manşetini attı.

Napoli'nin çok fazla hata yaptığını yazan gazete, takımı kafa karışıklığını yenemediği ve "kırılgan" olduğu gerekçesiyle eleştirdi. Corriere dello Sport da, Beşiktaş'ın maç sonucunu belirleyen 3. golünün ofsayttan geldiği iddiasına yer verdi.

Beşiktaş'ın Napoli Galibiyeti İtalyan Basınında

Tuttosport da, "Napoli bir kabus" başlıklı haberinde takımı hataları nedeniyle eleştirdi.

İnternet sitesi "ilmionapoli.it" Napoli'nin kendi evinde son 18 Avrupa maçında yenilmediğini hatırlatarak "San Paolo (Napoli'nin stadyumu), Şampiyonlar Ligi'nde yenilginin ilk kez tadına baktı" diye yazdı.

Kaynak: BBC

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ın Napoli Galibiyeti İtalyan Basınında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
BBC

Advertisement