Beşiktaş, şehit yakınları ve gaziler için özel bir bölüm ayırdı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş, şehit yakınları ve gaziler için özel bir bölüm ayırdı

Beşiktaş, şehit yakınları ve gaziler için özel bir bölüm ayırdı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Beşiktaş'ın şehit yakınları ve gaziler için statta 'Şeref Tribünü' adıyla özel bir bölüm ayırmasını memnuniyetle karşıladığını belirtti. Göktaş, bu sosyal sorumluluk örneğinin diğer kulüplere de örnek olmasını temenni ettiğini ifade etti.

12.05.2024 16:48

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit yakınları ve gaziler için statta "Şeref Tribünü" adıyla özel bir bölüm ayırdığı için Beşiktaş'a teşekkür etti.

Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Beşiktaş'ın Olağanüstü Tüzük Tadil Toplantısı'nda, şehit yakınları ve gaziler için "Şeref Tribünü" adıyla statta özel bir bölüm ayrılması kararını büyük bir memnuniyetle öğrendiğini bildirdi.

Bakan Göktaş, "Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz için gösterdikleri hassasiyet için kendilerine teşekkür ediyor, bu kıymetli sosyal sorumluluk bilincinin emsal teşkil etmesini temenni ediyorum. Uygulamanın hayata geçirilmesiyle birlikte, ilk maçı şehit yakınlarımız ve gazilerimizle izlemek için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beşiktaş, şehit yakınları ve gaziler için özel bir bölüm ayırdı - Son Dakika


Advertisement