Beşiktaş'ta Trabzonspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Beşiktaş'ta Trabzonspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

30.04.2015 15:21

Ali DANAŞ - İSTANBUL / DHA Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Ali DANAŞ - İSTANBUL/ DHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan idman kondisyon ve taktik çalışması şeklinde geçti. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Dar alanda çabuk oyun kurma çalışmaları ve minik kale maçın ardından yarım sahada oynanan taktik maçı ile çalışma sona erdi.

İdmana bireysel çalışan Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Tolga Zengin, Veli Kavlak ve Serdar Kurtuluş katılmazken Tomas Sivok ve Demba Ba takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş hazırlıklarına yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta Trabzonspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement