Besni?de, 10 Engelliye Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Güncel

Besni?de, 10 Engelliye Tekerlekli Sandalye

Besni?de, 10 Engelliye Tekerlekli Sandalye

Besni'de, 10 engelliye tekerlekli sandalyeADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, gazeteci Müge Anlı, Besni Gönüllü Engelliler Derneği aracılığıyla 10 engelliye tekerlekli sandalye hediye etti.

27.10.2016 17:34

Besni'de, 10 engelliye tekerlekli sandalye

ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, gazeteci Müge Anlı, Besni Gönüllü Engelliler Derneği aracılığıyla 10 engelliye tekerlekli sandalye hediye etti.

Müge Anlı tarafından Besnili engellilere verilmek üzere gönderilen 10 adet tekerlekli sandalye, Besni Gönüllü Engelliler Derneğinde düzenlenen törenle engellilere teslim edildi. Dernek binasındaki törene Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besni Gönüllü Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Öncel, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya, ilçedeki bütün engellilere ulaşarak ihtiyaçlarıyla birebir ilgileneceklerini belirterek, "Bu devlet olarak bize düşen bir vazifedir. Tabi biz bir noktaya da parmak basmak istiyoruz. Devlet olarak biz bu gayreti göstererek bütün insanlarımızı da buna teşvik etmek istiyoruz. Çünkü hayatta mutlu olmanın tek bir yolu vardır oda başkasına faydalı olabilmektir. Başkasına faydalı olabildiğimiz ölçüde de o kadar mutluyuzdur" dedi.

Tekerlekli sandalyesine kavuştuğu ve okula gidebileceği için çok mutlu olduğunu söyleyen 8 yaşındaki Nurten Şahiner de katkılarından dolayı herkese teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Besni?de, 10 Engelliye Tekerlekli Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement