Beylikdüzü'nde Karadeniz Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Karadeniz Rüzgarı Esti

Beylikdüzü\'nde Karadeniz Rüzgarı Esti

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde bu kez Karadeniz Rüzgarı esti.

13.05.2012 14:55

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde bu kez Karadeniz Rüzgarı esti. Programa Sarıkamış'tan da misafirler katıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliklerde sırayı Karadeniz programı aldı. 'Benim Güzel Memleketim: Karadeniz' adlı konserde Karadeniz müziğinin önemli ismi Serkan Balcı, verdiği konserle konuklara muhteşem bir gece yaşattı. Karadeniz rüzgarının kendine has ezgileriyle coşan izleyiciler, zaman zaman da türkülere eşlik etti. Horon zamanında kendilerini sahneye atan vatandaşlar, doyasıya horon tepti. Geceye 'Kardeş Okul' projesi kapsamında ilçede bulunan Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Ali Gençbay ve Efrahim Yeşil de katıldı.

Sarıkamış Kaymakamı Turan, yaptığı konuşmada Karadeniz müziğini ilk defa canlı performansla izlediğini ve hayran kaldığını ifade etti. Belediye Başkanı Özbilen'n de, yöre olarak Karadeniz'e uzak olmadıklarını, kültürlerinin oldukça yakın olduğunu dile getirdi. Turan ve Özbilen, Sarıkamış'ın tarihi ve turistik değerini dile getirerek vatandaşları Sarıkamış'ı görmeye davet etti.

Konuşmasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamını ileten Başkan Yardımcısı Yalçın ise, Beylikdüzü'ünde kültürel sanatsal etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti. Tüm amaçlarının ilçe halkını memnun etmek olduğunu belirten Yalçın, yapılan etkinliklere vatandaşın ilgi göstermesinden dolayı da memnun olduklarını kaydetti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Karadeniz Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement