Son dakika gündem: 'Beyoğlu Çocuk Hakları Paneli' düzenlendi (2) - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem: 'Beyoğlu Çocuk Hakları Paneli' düzenlendi (2)

Son dakika gündem: \'Beyoğlu Çocuk Hakları Paneli\' düzenlendi (2)

Edinilen son dakika gelişmesine göre 'Beyoğlu Çocuk Hakları Paneli'nin ikinci oturumunda sunum yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, değerlendirmelerde bulundu.

21.11.2021 16:31  Güncelleme: 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Beyoğlu Çocuk Hakları Paneli'nin ikinci oturumunda sunum yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasında İsveçli eylem aktivisti Greta Thunberg'i hatırlatan Birpınar, "Greta çocukların sesi olarak dünyaya sesleniyor. Dünyanın her yerinde 'dünyayı siz veya sizden önceki nesil değiştirdi, siz çözüm bulmak zorundasınız, hiçbir şey yapmıyorsunuz' diyor. Aslında biz ve bizden önceki neslin, gelecek nesillere bir özür borcu olduğunu biliyoruz" diye konuştu.

Gelecek nesillere güzel bir çevre bırakılması gerektiğini dile getiren Birpınar, "İklim değişikliği meselesinde onların çok daha fazla özellikle, STK olarak karşımıza çıkanlar veya aktivist olarak karşımıza çıkanlar onlar bizim geleceğimiz. İki şeye sahip çıkmamız lazım, birincisi çevremize ikincisi çocuklarımıza" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika gündem: 'Beyoğlu Çocuk Hakları Paneli' düzenlendi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement