Beyoğlu'nda Merdivenleri Boyadılar - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'nda Merdivenleri Boyadılar

Beyoğlu\'nda Merdivenleri Boyadılar

Beyoğlu'nda, sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapılan 'Fırçanı da al gel' çağrısına uyan vatandaşlar merdivenleri gökkuşağı renklerine boyadı.

31.08.2013 18:41  Güncelleme: 16:54

Cihangir'de daha önce bir vatandaşın merdivenleri gökkuşağı rengine boyaması özellikle sosyal medya üzerinden tartışmalara neden oldu. Bunun üzerine sosyal paylaşım sitelerinde griye boyanan merdivenlerin tekrar gökkuşağı renklerine büründürülmesi için 'Fırçanı da al gel' çağrısı yapıldı.

Beyoğlu Belediyesi görevlilerinin dün akşam merdivenleri tekrar gökkuşağı renklerine boyaması üzerine vatandaşlar paralelindeki Enli Yokuşu sokağını boyamaya karar verdi. Akşam saatlerinde Enli Yokuşu Sokağında toplanan yaklaşık 200 kişi beraberinde getirdikleri fırça ve boyalarla merdivenleri gökkuşağı rengine boyadı.

Sokağa gelenlerin bir kısmı LGBT (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Travesti ) bayrakları taşıyarak, 'Dünya yerinden oynar, dönmeler özgür olsa' şeklinde slogan attı. Çağrıya uyarak elindeki boya ve fırçayla merdivenleri boyayan bir kişi,"Belediye bizim renklerimizi griye boyadı, biz de tekrar gökkuşağı renklerine boyuyoruz. Tepkiden korktukları için boyadılar." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda Merdivenleri Boyadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement