Beyoğlu'ndaki İmalathanede Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'ndaki İmalathanede Çıkan Yangın Korkuttu

Beyoğlu\'ndaki İmalathanede Çıkan Yangın Korkuttu

Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi'nde bulunan bir elektrik malzemeleri imalathanesinde yangın çıktı.

27.08.2015 17:14

Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi'nde bulunan bir elektrik malzemeleri imalathanesinde yangın çıktı.

Yangın nedeniyle bütün mahalle duman altında kaldı. Yan apartmanda yaşayan kanser hastası yaşlı bir kadın itfaiye ekipleri tarafından sedye ile tahliye edildi.

Haber-Kamera Mustafa ÖZDABAK - Hasan YILDIRIM - Özgür EREN İstanbul DHA

Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi Gülbahçe Sokak üzerinde bulunan bir elektrik malzemeleri imalathanesinde plastik malzemelerin tutuşması sonucu saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Yangını fark eden çalışanlar imalathaneden çıktıktan sonra durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Beyoğlu, Şişli ve Fatih itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından alevler kontrol altına alındı.

İmalathanedeki plastik malzemelerin depolanması nedeniyle itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almakta zorlandı. Yangın nedeniyle bütün mahalle duman altında kaldı. Dumandan etkilenen mahalle sakinleri nefes almakta güçlük çekti.

İTFAİYE ERİ, YAŞLI KADININ BAŞINDA BEKLEDİ

Dumandan etkilenen kanser hastası ve yatalak olan Hacer Özdemir (75) ise itfaiye ekipleri tarafından sedye ile evinden çıkarılarak kaldırıma taşındı. Burada sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi beklendi. Bir itfaiye eri de yaşlı kadının başından bir an bile ayrılmadan ambulansın gelmesini bekledi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadına ilk müdahalede bulundu. Yaşlı kadın, özel araçla akrabalarının evine götürüldü.

Mahalle sakini Eyüp Sarıdikmen, 'Burası elektrik kabloları imalathanesi. İçeride küçük bir yangın çıkmış. Yangının büyümesi nedeniyle işçiler dışarı kaçmış. Kısa sürede alev alan plastik malzemeler nedeniyle yangın büyüdü. İtfaiye müdahale etti dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'ndaki İmalathanede Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement