Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin cadde ve sokaklarında görüntü kirliliğine neden olan afişleri ve benzeri materyalleri temizlemek için harekete geçti. Elektrik direkleri, panolar ve açık alanlardaki özel kişilere ait duvarlara yapıştırılan tüm izinsiz afişler, sıcak su buhar araçlarıyla temizlendi.
Duvarlara kontrolsüz yapıştırılan afişlerin temizliğini sürdüreceklerini belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, vatandaşların daha sağlıklı yaşaması için temiz bir çevrenin oluşturulması gerektiğini vurguladı. Demircan, sıcak su buhar araçlarıyla da sadece afiş temizlemediklerini kalıcı çöp noktalarını, yağlı ve paslı zeminler gibi noktaları etkin şekilde temizlediklerini sözlerine ekledi.
Vatandaşlardan kendi alanlarına bu afişleri asanlara müsaade etmemesini isteyen ekipler, gerektiğinde "444 0 160" hattını aramalarını istedi.
Son Dakika › Güncel › Beyoğulu'ndaki Afiş Kirliliği Temizleniyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?