BEYTÜLLAHİM - Ramazan ayının son cuma namazı için Batı Şeria'dan Kudüs'e geçişler - Son Dakika
Güncel

BEYTÜLLAHİM - Ramazan ayının son cuma namazı için Batı Şeria'dan Kudüs'e geçişler

İşgal altındaki Batı Şeria'da yaşayan Filistinliler, ramazan ayının son cuma namazını Mescid-i Aksa'da kılmak için sabahın erken saatlerinden itibaren Beytüllahim ile Kudüs'ü ayıran İsrail'in askeri kontrol noktasından geçti.

29.04.2022 12:57  Güncelleme: 15:31

İşgal altındaki Batı Şeria'da yaşayan Filistinliler, ramazan ayının son cuma namazını Mescid-i Aksa'da kılmak için sabahın erken saatlerinden itibaren Beytüllahim ile Kudüs'ü ayıran İsrail'in askeri kontrol noktasından geçti. İsrail güçleri, kontrol noktasında sıkı önlemler aldı.

BEYTÜLLAHİM - Ramazan ayının son cuma namazı için Batı Şeria\'dan Kudüs\'e geçişler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BEYTÜLLAHİM - Ramazan ayının son cuma namazı için Batı Şeria'dan Kudüs'e geçişler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement