Bilgisayar Kursu Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Bilgisayar Kursu Tamamlandı

Bilgisayar Kursu Tamamlandı

20 Haziran 2011 tarihinde başlayan kurs, 2 Ekim 2011 tarihinde sona erdi.

04.10.2011 16:20

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM) tarafından açılan "Bilgisayara Giriş Kursu" (TEMEL WORD, EXCEL, P. POINT VE INTERNET UYGULAMALARI)" düzenlenen sertifika töreni ile tamamlandı.

Bilgisayar kursuna her yaş ve meslek grubundan kursiyerler katılmıştır. Toplam 40 saat süren eğitim süresinde Bilgisayara giriş, Windows XP kullanımı, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint konularının yanında günlük ve popüler olan Internet uygulamalarına da değinildi. Katılımcılar Ali ATEŞ, Davut ÖKSÜZCAN, Gülsun ÖNÜR, Hasan RUSO, Önder ALTUNER, Remziye BAYBORA, Sevgi ERHALAÇ, Şefik NURÇİN, Şifa YORGANCI ve Zehra Nuray RUSO DAÜ-SEM'in bilgisayar kursundan dolayı memnun olduklarını belirtti.

Söz konusu kursun Sertifika Töreni ise 3 Ekim 2011 Pazartesi günü, saat 16:30'da, DAÜ Tower Bar'da düzenlendi. Törende DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü ve Sürekli Eğitim Merkezi Koordinatörü Derviş EKŞİCİ tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edildi. EKŞİCİ Sertifika Töreni sırasında kursiyerlerle sohbet edip Sürekli Eğitim Merkezi'nin talep üzerine açtığı diğer kurs ve seminerlerden de söz etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgisayar Kursu Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement