Bilici Okulları İnceledi - Son Dakika
Güncel

Bilici Okulları İnceledi

Bilici Okulları İnceledi

Vali Mevlüt Bilici yapımı devam eden okulda incelemelerde bulundu.

04.04.2012 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Mevlüt Bilici ve beraberinde İl Jandarma Komutanı J.Alb. Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdür Vekili Nurullah İlgün ve İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan ile birlikte yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu.

Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası dahilinde Hayırseverimiz Osman Ulubaş tarafından yaptırılan "Osman Ulubaş Anadolu Lisesi" inşaatında incelemelerde bulunan Vali Mevlüt Bilici yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler adı.

Hayırseverimiz Osman Ulubaş ve yetkililerinde bulunduğu incelemede, hayırseverlerimizin eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Vali Mevlüt Bilici, inşaatı devam eden "Osman Ulubaş Anadolu Lisesi" nin 2012-2013 eğitim-öğrenim yılında hizmete gireceğini, okulunun bulunduğu bölgede önemli bir eksikliği gidereceğini belirterek, bu lisemiz de öğrenim görecek öğrencilerin en iyi koşullarda eğitim almalarının en önemli önceliklerinden biri olduğunu dile getirdi.

Vali Mevlüt Bilici, öğrencilerimizin okullarda aldıkları eğitim kadar okulların fiziki özellikleri de çok önemli. Bu nedenle okullarda öğrencilere en rahat biçimde hareket alanı sağlanması için koridor genişliği ve bahçedeki oyun alanları gibi tüm ayrıntılar titizlikle düşünülmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için her şeyin en iyisini yapmak ve böylece onlara en iyi eğitimi vermek için çalışıyoruz. Ben bir kez daha Hayırseverlerimizin katkılardan dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilici Okulları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement