Birand'ın Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Birand'ın Ailesine Taziye Ziyareti

Birand\'ın Ailesine Taziye Ziyareti

Kanal D Haber Merkezi ekibi merhum gazeteci Mehmet Ali Birand'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

18.01.2013 15:50  Güncelleme: 16:00

Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk, "Mehmet Ali Birand için her şey söyleyebilirsiniz. Duayen diyebilirsiniz, gazeteci diyebilirsiniz, haberci, belgeselci, programcı, yazar, her şey diyebilirsiniz ama ona yakıştırılacak en önemli sıfat insanlığıydı. Mehmet Ali Birand hakketten insan gibi bir insandı." dedi. Spiker Şule Zeybek de "Çok büyük bir renkti. Sadece haberin içinde değil, hayatın içinde de çok büyük bir renkti. Sesi kulağımızda hala. Unutulmayacak yeri asla dolmayacak bir unsurdu Mehmet Ali Birand. Renkli ve güleryüzlü habercilik öksüz kaldı" diye konuştu.

"BİRAND İNSAN GİBİ İNSANDI"

"RENKLİ VE GÜLER YÜZLÜ HABERCİLİK ÖKSÜZ KALDI"

Kanal D'de öğle haberlerini sunan spiker Şule Zeybek de üzgün olduğunu belirterek, "Çok büyük bir renkti. Sadece haberin içinde değil, hayatın içinde de çok büyük bir renkti. Sesi kulağımızda hala. Unutulmayacak yeri asla dolmayacak bir unsurdu Mehmet Ali Birand. Eşi aşık olduğu kadın Cemre Birand dimdik ayakta. Tıpkı Birand'ın istediği gibi. Çünkü onun dikliğine aşıktı zaten. Onlar için çok üzgünüz kendimiz içinde çok üzgünüz öksüz kaldık hepimiz. Renkli ve güleryüzlü habercilik öksüz kaldı" dedi.

"KEŞKE ÖĞRENCİSİ OLABİLSEK"

Muhabir Ekrem Açıkel de "Hanımı ve oğlu içerdeler. Taziyeleri kabul ediyorlar. Gayet metin görünüyorlar. Herkeste büyük bir misafirperverlik içinde ağırlıyorlar. Gayet metin olduğunu görmek bizi de çok mutlu ediyor. Az önce Kanal D Haber Merkezi'nde yaklaşık 8 yıldır beraber çalışan ekip arkadaşları olarak keşke öğrencisi olabilsek. 'Öğrencisiyiz' diyemiyoruz. O bile aslında bir mertebe bu habercilik dünyasında. Ziyaret ettik taziyelerimizi bildirdik. Bizi çok hoş ağırladılar" diye konuştu.

"BUNA HAZIR DEĞİLDİK"

"Sizin için ani oldu değil mi?" sözleri üzerine Ekrem Açıkel, "O gidişi gözümüzün önünden hiç gitmiyor. Yürüdü o koridorda hepimizin arasında geçen bir koridor var haber merkezinde. Mehmet Ali Bey yürüdü, 'Hadi çocuklar kolay gelsin' dedi. Biraz yorgun gibiydi. Uzun sürede hastaydı hepimiz biliyoruz bunu. 1,5, 2 yıla yakındır bu hastalıkla mücadele ediyordu. Sıkıntılı olduğunu biliyorduk ama bu kadar çabuk bu şekilde bir vefat doğrusu çok çabuk oldu. Buna da hazır değildik" ifadelerini kullandı.

"MEKANI CENNET OLSUN"

Bu arada Birand'ın ailesi, kapıda bekleyen gazetecilere börek ve poğaça gönderdi.

(BB) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Birand'ın Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement