Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü öğrencilerle buluştu - Son Dakika
Güncel

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü öğrencilerle buluştu

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü öğrencilerle buluştu

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Adilcevaz Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Elmastaş, öğrencilere üniversite yıllarını en verimli şekilde değerlendirmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, öğrenci kulüpleri ve sosyal aktivitelerin de üniversite yaşamının önemli bir parçası olduğunu belirtti.

21.02.2024 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Adilcevaz Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Toplantı salonunda öğrencilerle sohbet eden, taleplerini dinleyen Elmastaş, öğrencilerin üniversite yıllarını en verimli şekilde değerlendirmesi gerektiğini belirtti.

Elmastaş, "Eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra, öğrenci kulüpleri ve sosyal aktiviteler de üniversite yaşamının ayrılmaz bir parçasıdır. Geniş perspektifli düşünmenizi, farklı alanlarda yeteneklerinizi geliştirmenizi tavsiye ediyorum." diye konuştu.

Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Sebahattin Koç da Elmastaş'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Elmastaş'a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Yılmaz eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü öğrencilerle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement