Bloggerlar Alışverişlerini PayPal ile İnternetten, Yemeklerini Mutfakta Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Bloggerlar Alışverişlerini PayPal ile İnternetten, Yemeklerini Mutfakta Yaptılar

Bloggerlar Alışverişlerini PayPal ile İnternetten, Yemeklerini Mutfakta Yaptılar

'Alışverişini online yap, yemeğini mutfakta' sloganıyla düzenlenen PayPal Gurme Bloggerlar Yarışması gurme bloggerları mutfakta buluşturdu

31.03.2014 14:05

Gurme bloggerlar bu sefer klavye başında değil, mutfakta hünerlerini sergiledi. Geleneksel hale gelmesi planlanan PayPal Gurme Bloggerlar Yarışması, 29 Mart Cumartesi günü Uluslararası Servis & Lezzet Akademisi'nde (USLA) gerçekleştirildi.

Online ödeme sistemleri sektörünün küresel lideri PayPal'ın düzenlediği Türkiye'nin ilk online alışveriş yarışmasının sloganı 'Alışverişini online yap, yemeğini mutfakta' olarak belirlendi. Yarışma için mutfağa giren bloggerlar birbirinden lezzetli yemekler yarattı. Katılımcılardan tek istenen yarışma için alışverişlerini gurmenet.com ve tazemasa.com üzerinden gerçekleştirmeleriydi.

Bütçenin efektif değerlendirilmesi, malzeme seçimi, lezzet ve sunum gibi kriterleri üzerinden puanlama yapılan yarışmada 'Pastacı Kız' gurme blog yazarı Özlem Vural yemeğiyle birinci seçilirken, 'Eyvah!!! Yemek Yandı Ocak Battı' gurme blog yazarı Gönül İler ikinci, 'Pasta Kasrı' gurme blog yazarı da Tülin Kalkan üçüncü oldu. Kazananlar 750 TL, 500 TL ve
250 TL'lik ödüllerin sahibi olurken, tüm katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

Alışveriş anlayışını kökten değiştiren PayPal'ın düzenlediği yarışmanın jürisinde PayPal Türkiye Ülke Direktörü Kıvanç Onan'ın yanı sıra USLA'nın deneyimli Şefi Selim Karaca, Brezilya kökenli ve daha önce New York gibi dünyaca ünlü şehirlerde bulunan Şef Gustavo Galvao ve dünyaca ünlü İtalyan Şef Giovanni Terracciano de yer aldı. Giovanni Terracciano, İtalya'daki 20 yıllık profesyonel tecrübesini Mövenpick Hotel' gelen ziyaretçilere birbirinden lezzetli yemekler sunarak paylaşıyor. 2011 yılından bu yana Mövenpick Hotel'de Executive Chef olarak görev yapan Giovanni Terracciano'nun, ulusal ve uluslararası olmak üzere 5 farklı ödülü bulunuyor.

PayPal Türkiye Ülke Direktörü Onan etkinliğe ilişkin olarak "Bugün burada, hep birlikte çok keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik. İnternet üzerinden alışverişle başlayan ve fiziksel ortama taşınan PayPal Blogger Gurmeler Yarışması'yla farklı bir organizasyon gerçekleştirdik.. Bizimle birlikte olup yarışmaya katılan ve jüride yer alan herkese teşekkür eder, kazananları da tebrik ederim" dedi.

İki hafta boyunca sürecek indirim fırsatları

Türkiye'nin en taze lezzetlerini ve gıda ürünlerini, uygun fiyatlarla daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için, 2 hafta boyunca tazemasa.com'dan yapılacak alışverişlerde %15, gurmet.com'dan yapılacak alışverişlerde ise %10 indirim fırsatı sunulacaktır.

Favoreat ile pişir, sat, paylaş, tat

Türkiye'nin ilk sosyal odaklı yemek platformu Favoreat ile kullanıcılar, PayPal ile ödeme ve satın alma ayrıcalığı ile, hem yaptıkları yemekleri satabiliyor hem de başkalarının yaptıkları yemekleri satın alabiliyorlar. Yemek yapmaktan hoşlananlara, bu yeteneklerinden kazanç elde etme fırsatı sunan Favoreat, yemek yapmaya vakti olmayan ama taze, ev yapımı yemek arayanlara ideal bir çözüm sunuyor. Favoreat'de dilerseniz blog yazarak tariflerinizi de paylaşabiliyorsunuz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bloggerlar Alışverişlerini PayPal ile İnternetten, Yemeklerini Mutfakta Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement