BO Sahne Hangi PR'ı Tercih Etti - Son Dakika
Güncel

BO Sahne Hangi PR'ı Tercih Etti

BO Sahne Hangi PR\'ı Tercih Etti

Bizoyuncular tarafından Cihangir'de kurulan BO SAHNE, iletişim ajansı olarak PGM PR'ı tercih etti.

14.03.2013 16:32  Güncelleme: 16:35

2010 yılında kurulan ve bugün kadar özellikle yurtdışından gelen büyük prodüksiyonların toplu bilet satışı ve etkinlik danışmanlığı alanlarında faaliyet gösteren PGM, PR sektöründe de hızlı ilerleyişini sürdürüyor.

15-16-17 Mart'ta İstanbul Ülker Arena'da sahne alacak olan dünyanın en popüler müzikali Cirque du Soleil Michael Jackson The Immortal World Tour'un toplu bilet satışı ve PR çalışmalarını yürüten PGM PR, 3 Nisan'da Ankara'da düzenlenecek olan 3. Ankara Marka Zirvesi'nin de içerik, pazarlama ve iletişim danışmanıdır.

Tiyatro oyuncuları Levent Özdilek ve Nilüfer Bıyıklı tarafından kurulan BO Sahne de iletişim ajansı olarak PGM PR'ı tercih etti. BO Sahne, önümüzdeki hafta perdelerini usta oyuncu Burak Sergen'in Hitler'i oynadığı "Adolf" oyunuyla açacak.

Cihangir'deki 180 kişilik salonda tiyatro oyunlarının yanı sıra sinema gösterimleri yapılacak, dinletiler gerçekleştirilecek. Başta dans olmak üzere sanatın birçok alanında atölyelerin de düzenleneceği BO Sahne'nin kafesi de sanat dünyasının buluşma noktası olmaya aday…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BO Sahne Hangi PR'ı Tercih Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement