Bodrum'da Şiddetli Sağanak, Cadde ve Sokaklar Göle Döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Bodrum'da Şiddetli Sağanak, Cadde ve Sokaklar Göle Döndü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Bodrum\'da Şiddetli Sağanak, Cadde ve Sokaklar Göle Döndü
 Güncelleme: 

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar su altında kalırken, sürücüler trafikte zorluk çekti. Meteorolojinin uyarıları sonrası, yağışların yarın akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, sürücüler trafikte güçlükle ilerledi.

Meteoroloji tarafından şiddetli sağanak uyarısı yapılan Bodrum'da dün aralıklarla başlayan yağış, bugün etkisini arttırdı. Yağmur nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Sürücüler, suyun yoğun olduğu noktalarda araçlarıyla güçlükle ilerledi. Derelerin debisinin yükseldiği ilçede, bazı derelerdeki tıkanıklık nedeniyle taşmalar yaşandı. Bodrum Belediyesi ekipleri de yağış nedeniyle teyakkuza geçti. Ekipler, tıkanan mazgallara müdahale etti. Bodrum'da yağışın yarın akşam saatlerine kadar aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Kaynak: DHA