Bolu'da Fetö Soruşturmasında 12 Kişi Adliyeye Sevk Edildi (2) - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bolu'da Fetö Soruşturmasında 12 Kişi Adliyeye Sevk Edildi (2)

Bolu\'da Fetö Soruşturmasında 12 Kişi Adliyeye Sevk Edildi (2)
03.08.2016 18:39

Tugay KOMUTAN VEKİLİ GÖZALTINDABolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında dün gece gözaltına alınan 10 kişi arasında, Bolu 2'nci Komando Tugay Komutan Vekili Albay Cahit Tirindaz'ın da bulunduğu ortaya çıktı.

Tugay KOMUTAN VEKİLİ GÖZALTINDA

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında dün gece gözaltına alınan 10 kişi arasında, Bolu 2'nci Komando Tugay Komutan Vekili Albay Cahit Tirindaz'ın da bulunduğu ortaya çıktı. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde geçici görevle Hakkari'de bulunan Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer'in emri üzerine darbe kalkışması için hazırlık yaptığı ileri sürülen Albay Tirindaz ile birlikte tugayda görevli 5 subay ve 2 astsubay da gözaltında bulunuyor.

Emniyette sorgusu süren Albay Tirindaz, 10 gün önce de aynı suçlamayla gözaltına alınmış, nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Albay Tirindaz, 22 Temmuz akşamı Vali Aydın Baruş'un kaçırıldığı söylentileri üzerine valilik önünde toplanan halka hitap eden Vali'nin yanında yer almış, vatandaşlar da Tirindaz'a sevgi gösterilerinde bulunmuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Fetö Soruşturmasında 12 Kişi Adliyeye Sevk Edildi (2) - Son Dakika


Advertisement