Bolu merkezli 3 ilde, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 1 kişi adliyeye çıkartıldı.
Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bolu merkezli olmak üzere İstanbul ve Düzce'de sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yapanlara yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyonda kadın zanlılar Ş.M. ve T.K. ile F.A, K.T. ve T.Ö. gözaltına alındı.
Bolu Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan K.T. İzzet Baysal Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye getirildi.
Aynı operasyon kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Ş.M. T.K. F.A. ve T.Ö. adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartları ile serbest bırakılmıştı.
Son Dakika › Güncel › Bolu Merkezli Terör Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.