Borsa Operasyonu: A Milli Takım Antrenörü Engin İpekoğlu Da Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Borsa Operasyonu: A Milli Takım Antrenörü Engin İpekoğlu Da Gözaltında

Borsa Operasyonu: A Milli Takım Antrenörü Engin İpekoğlu Da Gözaltında

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda maniplasyon yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltı sayısı 33'e çıktı

21.06.2011 12:10

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda maniplasyon yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltı sayısı 33'e çıktı. Gözaltına alınanlar arasında daha önce birçok borsa spekülasyonunda adı geçen eski futbolcu Mecnur Çolak ve A Milli Takım Antrenörü Engin İpekoğlu da bulunuyor.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süreli bir çalışmanın ardından bugün saat 06. 00 sıralarında Sarıyer, Beşiktaş ve Başakşehir'de tespit ettiği adreslere operasyon düzenlemişti.

Baskında aralarında eski sporcular, işadamları ve aracı kurum çalışanlarının da bulunduğu 33 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken operasyon yapılan evlerin garajlarında bulunan lüks araçlara da el konuldu. Araçlar Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkına götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlıların arasında daha önce birçok borsa spekülasyonu olayında adı geçen borsa spekülatörü Mecnur Çolak, eski Milli Kaleci ve şu anda A Milli Takım Antrenörü Engin İpekoğlu da bulunuyor.

Fenerbahçeli eski futbolcu ve adı sıkça borsadaki spekülasyon olaylarıyla birlikte anılan Mecnur Çolak 2002 yılında da aynı suçlamayla gözaltına alınmıştı. - İstanbul/ Fatih

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Borsa Operasyonu: A Milli Takım Antrenörü Engin İpekoğlu Da Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement