Bostanlıspor Beyzbolde Hedef Büyüttü - Son Dakika
Güncel

Bostanlıspor Beyzbolde Hedef Büyüttü

Bostanlıspor Beyzbolde Hedef Büyüttü

Yeşil Kırmızılı ekip hafta sonu Kemer'de yapılacak Türkiye Şampiyonasına iddialı katılıyor.

10.04.2014 13:56

İzmir'in ilk beyzbol takımını kuran ve 2 kez Türkiye üçüncüsü olan Bostanlıspor beyzbol takımı hedef büyüttü. Hafta sonunda Antalya Kemer'de yapılacak Türkiye Beyzbol Şampiyonası'na iddialı katılacak Karşıyaka ekibinin hedefi yine kürsüye çıkmak, madalyanın rengini altın veya gümüş yapmak.

Milli takım antrenörü Bülent Sönmez yönetiminde hafta sonları Bostanlı Gode Cengiz Suni Çim Sahada çalışarak şampiyonaya hazırlanan Bostanlıspor beyzbol takımından başarı beklediğini belirten Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, "Üç kez katıldığımız Türkiye Şampiyonalarından ikisinde üçüncü, birinde de dördüncü olma başarısını gösterdik. Bu kez Kemer'de yapılacak şampiyonada da hedef kürsüye çıkmak. Antrenör ve oyuncularımızın iddiası bizi daha da ümitlendiriyor. Bu kez madalyanın rengi değişik olacak diye düşünüyorum. Tek eksiğimiz normal ölçülü sahada çalışma yapamamak. Bunun dışında herşey olağan. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Kulübün olanaklarıyla şampiyonaya katılıyoruz" dedi.

Erboy, geçen şampiyonada olduğu gibi, bu şampiyonaya da 2 pilot takım daha çıkaracaklarını ve bunların da BAD ile Ceylanspor olduğunu sözlerine ekleyerek, "Statü gereği bir kulüp tek kategoride katılıyor. Yaş gruplarında da pilot takım oluşturduk. Onlarla yarışıyoruz. Şampiyonada 3 takımımız olacak" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bostanlıspor Beyzbolde Hedef Büyüttü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement