Bozcaada İlçe Sağlık Merkezi'nde Esrarengiz Ölüm - Son Dakika
Güncel

Bozcaada İlçe Sağlık Merkezi'nde Esrarengiz Ölüm

Bozcaada İlçe Sağlık Merkezi\'nde Esrarengiz Ölüm

ÇANAKKALE'nin Bozcaada İlçesi Sağlık Merkezi'nde yaklaşık bir yıldır görev yapan hizmetli 22 yaşındaki Emrah Çavdar, odasında ölü bulundu.

22.08.2016 18:01

ÇANAKKALE'nin Bozcaada İlçesi Sağlık Merkezi'nde yaklaşık bir yıldır görev yapan hizmetli 22 yaşındaki Emrah Çavdar, odasında ölü bulundu. Çavdar'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bozcaada İlçe Sağlık Merkezi'nde hizmetli olarak çalışan Emrah Çavdar'dan iki gündür haber alınamayan mesai arkadaşları merak edip, kendisini aradı. Ancak Çavdar'a cep telefonundan ulaşılamadı. Bunun üzerine merak eden arkadaşları bugün sağlık merkezinin üst katındaki odasına çıktıklarında Çavdar'ın cesediyle karşılaştı. Sağık merkezi yetkililerini haber vermesi üzerine gelen polis ve savcını olay yerindeki incelemesini ardından kalp krizinden öldüğü sanılan bekar olan Çavdar'ın cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Çavdar'ın en son cuma günü mesai bitiminde odasına çekildiği hafta sonu ise kendisini gören olmadığını öğrenildi.

Polis, Çavdar'ın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

- Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bozcaada İlçe Sağlık Merkezi'nde Esrarengiz Ölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement