Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yeni Mahalle'deki Sıcak Asfalt Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Güncel

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yeni Mahalle'deki Sıcak Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yeni Mahalle\'deki Sıcak Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yeni Mahalle'de devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Başkan Bakkalcıoğlu, çalışmaları kolaylıklar dileyerek çevredeki vatandaşlarla da sohbet etti. Ayrıca Boztram'a binerek keyifli bir yolculuk yaptı.

21.09.2023 18:15

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yeni Mahalle'de devam eden sıcak asfalt çalışmalarına katılarak çalışmaları yerinde inceledi.

Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Asfaltlama Ekipleri ilçe genelinde çeşitli nedenlerle deforme olan cadde ve sokaklardaki sıcak asfalt serim çalışmalarını Yeni Mahalle'de sürdürüyor. Cami Caddesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını ziyaret eden Başkan Bakkalcıoğlu bölgede incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Görevli personele çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Bakkalcıoğlu, çevredeki vatandaşlarla da görüşerek sohbet etti.

Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca Boztram'a binerek vatandaşların sıcak ve samimi sohbetleri eşliğinde keyifli bir yolculuk yaptı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yeni Mahalle'deki Sıcak Asfalt Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement