Bozüyük'te "Öğrenme Şenlikleri" Başladı - Son Dakika
Güncel

Bozüyük'te "Öğrenme Şenlikleri" Başladı

Bozüyük\'te "Öğrenme Şenlikleri" Başladı

Bozüyük ilçesinde, Bozüyük Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Öğrenme Şenlikleri" başladı.

17.05.2017 17:58

Bozüyük ilçesinde, Bozüyük Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Öğrenme Şenlikleri" başladı.

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar gerçekleştirilen kortej yürüyüşünün ardından şenlikler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, yaşam boyu öğrenmenin 21. yüzyıl bilgi toplumunun getirdiği önemli bir kavram olduğunu belirtti.

Öğrenmenin yaşam boyunca bilgi, görgü, beceri, nitelik ve yeterliklerin geliştirilmesine yönelik tüm öğrenim faaliyetlerini içerdiğini vurgulayan Yaman, "Yaşam boyu öğrenme, bireyin beşikten mezara, evde, okulda, işte, her ne şekilde olursa olsun gerçekleştirdiği tüm öğrenimleri kapsar ve küreselleşme ve bilgi toplumunun gereğidir. Çünkü bilgi toplumunda bireyler de küresel rekabete maruzdur. Bireyler için daha iyi olabilmek ancak bilgiyi daha iyi elde etmek ve onu işe daha iyi uygulamakla mümkündür." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Yaman, şenliklerin düzenlenmesinde sağladığı desteklerden dolayı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür ederek Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından hazırlanan Türk bayrağı hediye etti.

Hediye takdiminin ardından şenliklerin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra protokol üyeleri alanda kurulan öğrenme stantlarını gezerek, eğitmenlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerce sunulan halk oyunları ve mehteran takımı gösterileriyle devam eden şenliklere, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Bozüyük Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bozüyük'te 'Öğrenme Şenlikleri' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement