Brisa Ailesinin Coşkusuna Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Brisa Ailesinin Coşkusuna Ortak Oldu

Brisa Ailesinin Coşkusuna Ortak Oldu

Başkan Karaosmanoğlu, Lastik-İş Tesisleri'nde düzenlenen aile gününe katılan Brisa çalışanları ve aileleriyle bir araya geldi

31.10.2012 11:53

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Brisa'nın aile gününe katıldı. Vinsan'daki Lastik-İş Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen etkinliğe katılanların çifte bayramını kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ''İşte Cumhuriyet burada, kardeşlik, sevgi ve saygı burada. Türkiye'ye örnek olacak bir tablo burada'' dedi.

BRİSA AİLE GÜNÜNE KATILDI

Başkan Karaosmanoğlu, Vinsan sahilindeki Lastik-İş Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Brisa'nın aile günü etkinliğine katıldı. Brisa'nın geleneksel etkinliğinde kurum temsilcilerinin yanı sıra Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan da hazır bulundu. Geniş bir katılıma sahne olan etkinlikte tüm alanı dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, programda hazır bulunan Brisa ailesi üyeleriyle tek tek selamlaştı.

ÇİFTE BAYRAMI KUTLADI

Brisa ailesinin Kurban Bayramı'nı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ''Bulunduğumuz bu alana kısa süre öncesine kadar kokudan yaklaşmak mümkün değildi. Bugün sizler ailelerinizle birlikte gönül rahatlığıyla buraya geliyor ve güzel bir gün geçirebiliyorsunuz'' ifadesini kullandı.

KARACAN'DAN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

Lastik-İş Genel Başkanı Karacan, ''En çok sevilen belediye başkanlarından biri olduğuna inandığım Başkanımız Karaosmanoğlu aramızda. 6 bine yakın kişinin katılımıyla bayram havasında geçirdiğimiz bugüne katılımından ve bu tesisin yapılmasına sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

İŞTE CUMHURİYET BURADA

Etkinliğe katılanların yoğun alkışları arasında söz alan Başkan Karaosmanoğlu, ''Brisa ailesinin değerli emekçileri ve yöneticilerini saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Burada çalışanların, işverenin, sendika yöneticilerinin karşılıklı sevgiyle, pozitif enerjiyle bir araya gelmeleri beni çok mutlu etti. Bu tabloyu oluşturan Brisa yönetimini, çalışanlarını, sendika yöneticilerini gönülden tebrik ediyorum. İşte Cumhuriyet burada, kardeşlik burada, enerji ve verimlilik burada'' açıklamasını yaptı.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR TABLO

Türkiye'ye örnek olacak bir tablonun yaşandığını sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Bu güzel resmi çizen herkesi kutluyorum. Burayı Lastik-İş'e verirken hiç tereddüt etmedik. Bizi mahcup etmeyen, bu güzel tesisi kazandıran sendika yöneticilerine teşekkür ediyorum. Güzel insanlar, güzel çocuklarımız; her şeyin en güzeline layıktır. Böyle bir kentte belediye başkanlığı yaptığım için, sizin gibi güzel insanlara hizmet ettiğim için gurur duyuyorum'' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Brisa Ailesinin Coşkusuna Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement