Brüksel'de 20 kilometrelik maraton düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Brüksel'de 20 kilometrelik maraton düzenlendi

Brüksel\'de 20 kilometrelik maraton düzenlendi

Belçika'nın başkenti Brüksel'de her sene düzenlenen Brüksel Maratonu, katılımcıların 20 kilometrelik parkuru koşarak veya yürüyerek tamamladığı bir etkinlik oldu. Türkiye'yi temsil etmek üzere kurulan 'TR RUN 4 EU' takımı da maratonda yer aldı. Türkiye'nin AB Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakcı, maratonun ardından Türkiye'nin AB üyelik sürecinde kararlı ve dinamik olduğunu vurguladı.

26.05.2024 18:29

Belçika'nın başkenti Brüksel'de 20 kilometre mesafeli maraton yapıldı.

???????Her sene mayıs ayının son pazar günü düzenlenen Brüksel Maratonu'na katılımcılar, toplam 20 kilometre uzunluğunda olan parkuru koşarak veya yürüyerek tamamladı.

Avrupa Birliği (AB) nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği eş güdümünde kurulan ve Brüksel'deki Türk diplomatik misyonların, sivil toplum ve iş dünyası temsilcilerinin bir araya geldiği 56 kişilik "TR RUN 4 EU" takımı maratonda Türkiye'yi temsil etti.

Türkiye'nin AB Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakcı da maratonla ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, Türkiye'nin AB üyelik sürecinde kararlı, heyecanlı ve dinamik olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Brüksel'de 20 kilometrelik maraton düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement