Bu Benim Eserim" Yarışmasında Türkiye Birincisi Oldular - Son Dakika
Güncel

Bu Benim Eserim" Yarışmasında Türkiye Birincisi Oldular

Bu Benim Eserim" Yarışmasında Türkiye Birincisi Oldular

Ordu’nun Fatsa ilçesinde “Bu Benim Eserim” proje yarışmasında Türkiye birincisi olan öğrenciler ödüllendirildi.

22.05.2014 15:44

Ordu'nun Fatsa ilçesinde "Bu Benim Eserim" proje yarışmasında Türkiye birincisi olan öğrenciler ödüllendirildi.

Kaymakamlık makam odasında yapılan ödül programına Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Aslancami Orta Okulu Müdürü, öğretmenleri ve projede Türkiye birincisi olan öğrenciler katıldı.

Elde edilen başarıyı Ordu Valisi Kenan Çiftçi'ye ilettiklerinde kendisinin son derece memnun olduğunu söyleyen Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, özellikle eğitim alanında ekip halinde yaptıkları düzenli çalışmaların meyvesini verdiğini ifade etti. Fatsa'nın her zaman ilklere ve güzelliklere layık olduğunu kaydeden Atmaca, "Aslancami Orta Okulumuz geçmiş yıllarda da buna benzer başarılar elde etmişti. Bu anlamda okulumuzu kutluyorum. Bu sene de aynı okulumuz dereceye girerek ilçemizi önce Ordu birincisi olarak Samsun bölge yarışmalarında temsil etti. Daha sonra Samsun'da birincilik alarak Ankara'daki Türkiye geneli yarışmalara katıldı. ve kendi dalında Türkiye birincisi oldu. Aslancami Okulu Müdürü, öğretmenleri ve projeyi sunan öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye birinciliğini kazanmalarının bir tesadüf olmadığına dikkat çeken Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, azimli, istekli ve programlı çalışmanın karşılığını gördüklerini ve bundan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Başarının kendilerini daha da kamçılayacağını vurgulayan Cinoğlu, "Başarıda pay sahibi olan herkese şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bu Benim Eserim' Yarışmasında Türkiye Birincisi Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement