'Bu Dönem, Türkiye'nin Sıçrama Dönemi Olacak' - Son Dakika
Son Dakika Logo

'Bu Dönem, Türkiye'nin Sıçrama Dönemi Olacak'

\'Bu Dönem, Türkiye\'nin Sıçrama Dönemi Olacak\'
24.11.2007 12:33

Başbakan Erdoğan, Partisinin Kızılcahamam'daki Kampında Bir Açıklama Yaptı ve 'Bu Dönem, İnşallah Türkiye'nin Büyük Bir Sıçrama Dönemi Olacaktır' Dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu dönem, inşallah Türkiye'nin büyük bir sıçrama dönemi olacaktır'' dedi.

Erdoğan, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen AK Parti 9. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında yaptığı konuşmada, toplantıya katılan herkesi, ülke meseleleri hakkında parti politikalarına katkı vermeye davet ederek, ''Bu platformda Türkiye'nin dününü, bugününü ve yarınlarını birlikte konuşacağız. Burada dile getireceğimiz hiçbir fikrin zayi olmayacağını özellikle belirterek sözlerime başlıyorum'' diye konuştu.

Erdoğan, şunları kaydetti:

''Değerli yol arkadaşlarım, eskiler 'önce yoldaş sonra yol' demişlerdi. Bu ilke yol arkadaşlığımızın birlikteliğimizin, esasını oluşturuyor. Yollar bazen düzdür, bazen engebelidir, meşakkatlidir ama yürekler samimiyse istikametiniz doğruysa; yol arkadaşlarınız bütün bütün zorlukları birlikte yenebileceğiniz sadakat ve kararlılığa sahipse bütün engeller, bütün meşakkatler kolayca aşılır ve menzile birlikte ulaşılır.''

''Milletin gönlünde mayalanan ak siyasetin, birinci iktidar döneminde Türkiye'nin, kökleriyle ve derinlikleriyle sağlam bir bağ kurduğunu'' anlatan Erdoğan, 22 Temmuz 2007 tarihinde ''milletin açtığı yeni sayfanın, gelecek dönemin istikrar ve güven esasında Türkiye'ye büyük başarılar kazandıracağını bir dönem olacağını'' söyledi.

Erdoğan, ''Bu dönemde, demokrasinin, hukuk devletinin çıtasını, sosyal barışın, adaletin ve kalkınmanın çıtasını çok daha yükseğe çıkaracaklarını'' ifade ederek, şöyle konuştu:

''Ama bunu birlikte yapacağız. Bu dönem, inşallah Türkiye'nin büyük bir sıçrama dönemi olacaktır; Cumhuriyetimizin çağdaşlaşma hedeflerine, milletimizin refah ve özgürlük özlemlerine çok daha yaklaştığımız bir dönem olacaktır. AK Parti ile birlikte Türkiye'nin bahtı açılmış, rüyaları gerçek olmuştur. Demokrasimiz sağlam temeller üzerinde yükselmiş hukuk devletimiz istisnasız bütün vatandaşlarımızın hukukunu gözetmek üzere çok daha muhkem hale gelmiştir.

Türkiye'nin gücüne güç katmasıyla birlikte uluslararası itibarı ve saygınlığı en üst seviyeye çıkmıştır. AK Parti, sadece ama sadece millet adına hareket eden sağlam bir yönetimi iradesinin adı olmuştur. Ülkemizi girdaptan çıkaran AK Parti'nin, Türkiye'ye kazandırdığı en önemli şey karamsarlığı yenmek ve siyasetin kaybettiği itibarı yeniden kazandırmaktır.''

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Bu Dönem, Türkiye'nin Sıçrama Dönemi Olacak' - Son Dakika


Advertisement