Bu Köyün Yolları Fosseptik Gölüne Döndü - Son Dakika
Güncel

Bu Köyün Yolları Fosseptik Gölüne Döndü

Bu Köyün Yolları Fosseptik Gölüne Döndü

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Çalıca köyü mevkiinde kanalizasyon hattı patlarken, sokaklarda lağım sularından göller oluştu.

17.01.2014 17:18

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Çalıca köyü mevkiinde kanalizasyon hattı patlarken, sokaklarda lağım sularından göller oluştu. Araçları lağım suları altında kalan vatandaşlar ise ne yapacaklarını şaşırdı.

Çalıca köyü mevkiinde patlayan kanalizasyon hattı sebebebiyle fosseptik suları sokaklara akmaya başladı. Bir anda etrafa boşalmaya başlayan atıklar özellikle aşağı bölümlerde zarara sebep oldu. Kanalizasyon sularının minik göller oluşturduğu Çalıca'da araçlar, hatta traktörler bile lağım sularına gömüldü.

Gördükleri manzara karşısında ne yapacaklarını şaşıran vatandaşlar yetkililere ateş püskürdü. Konuyla ilgili bilgi veren Çalıca Köyü muhtarı Zülküf Kaya, "Bu durum Çınarcık Beledyesi'nin alt yapı çalışması sonrasında yaşandı. İlk zamanlar sızıntı şeklindeydi. Biz yetkilileri uyardık. Bu durum adeta bağıra bağıra geldi. Araçlarımız lağım sularına gömüldü. Bu sular bazı evlerin içine kadar girdi. Halkın sağlığı tehdit altında. Yetkilileri bir an önce bu pisliği ortadan kaldırmaya davet ediyorum" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bu Köyün Yolları Fosseptik Gölüne Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement