Bu Ramazan Çocuklar Bir Başka Mutlu - Son Dakika
Güncel

Bu Ramazan Çocuklar Bir Başka Mutlu

Bu Ramazan Çocuklar Bir Başka Mutlu

Seydişehir'de düzenlenen Ramazan etkinlikleri özellikle çocukları mutlu etti.

14.07.2014 16:12  Güncelleme: 16:05

Başkan Mehmet Tutal "Çocuklarımızın yüzü gülerse annelerimizin yüzü güler, annelerimizin yüzü gülerse zaten babalarımızın yüzü kendiliğinden gülmüş olacak" dedi.

Taraşçı ve Akçalar mahallelerinde devam eden etkinliklere Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı. İftar sonrasında çocuklara yönelik yüz boyama, balon katlama ve çeşitli yarışmalar yapıldı. Ramazan akşamlarının vazgeçilmezi olan Hacivat-Karagöz ve orta oyununu çocuklar ilgiyle izledi.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal Ramazan etkinliklerine katılan çocukların yüzündeki gülümsemenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Tutal "Çocuklarımızın yüzü gülerse annelerimizin yüzü güler, annelerimizin yüzü gülerse zaten babalarımızın yüzü kendiliğinden gülmüş olacak. Ramazan etkinliklerine farklılıklar getirdik, Osmanlı macunları, Osmanlı kıyafetleri, çocuklarımıza yönelik ikramlarla biraz daha hareketli bir boyut kazandırdık" dedi.

Bu tür etkinliklerin kasabalarında ilk defa yapıldığını kaydeden Taraşcı Mahallesi muhtarı Bahattin Karal da emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Ramazan Çocuklar Bir Başka Mutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement