Bucaspor 1 Puana Abone - Son Dakika
Güncel

Bucaspor 1 Puana Abone

Ptt 1'inci Lig'de konuk ettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından 1-1'lik sonuçla ayrılan Bucaspor evinde en çok berabere kalan takım oldu.

14.12.2014 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de konuk ettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından 1-1'lik sonuçla ayrılan Bucaspor evinde en çok berabere kalan takım oldu.

Sarı lacivertli takım, şu ana kadar sahasında çıktığı 7 maçın 2'sini kazanıp 5'inde eşitliği bozamadı. Bucaspor, sahasında Boluspor ve Elazığspor'u yenerken Altınordu, Giresunspor, Adanaspor, Şanlıurfaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la puanları paylaştı.

Bucaspor, evinde öne geçtiği 4 maçı da galip bitiremedi. Skor avantajı yakaladığı Altınordu, Giresunspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1, Adanaspor'la da 2-2 berabere kalan sarı lacivertlilerin Şanlıurfaspor maçı ise golsüz sona erdi.

Bucaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan beraberliğin kötü sonuç olmadığını söyledi. Sait Karafırtınalar, rakiplerinin kalite olarak çok üstün olduğuna değinerek, "Gaziantep'in bir oyuncusunun bedeli bizim kadromuza eşit. 3 maçtır yenilmiyoruz. Bu seriyi korumalıyız" dedi.

Öte yandan 17 Aralık'ta olağanüstü genel kurula gidecek sarı lacivertli kulüpte İsmail Ergin de başkanlığa aday olduğunu söyledi. Eski yöneticilerden Feyzullah Ergin'in oğlu olan İsmail Ergin'in yanı sıra 2'nci Başkan Abdulaziz Yıldız ile Mali İşler Sorumlusu Çetin Kayışlı başkanlık için yarışacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement