Bucaspor İstedi, Kayserispor Vazgeçti - Son Dakika
Güncel

Bucaspor İstedi, Kayserispor Vazgeçti

Bucaspor İstedi, Kayserispor Vazgeçti

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Kayserispor, Bucaspor yönetiminin ricası üzerine İskender Alın'ı transferinden vazgeçti.

22.01.2015 12:04

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Kayserispor, Bucaspor yönetiminin ricası üzerine İskender Alın'ı transferinden vazgeçti. Sarı lacivertli yönetimin Kayserisporlu yöneticilerle yaptığı görüşmede, "İskender'in kafası karıştı. Takımdan ayrılmayı düşünüyor. Bu sezon transfer yasağı nedeniyle takviye yapamadık. Ligde kritik bir noktadayız. Bu transferi şimdilik askıya alın. Yeni sezonda konuşuruz" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Bu geleşmenin ardından Kayserispor Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan yerel medyaya yaptığı açıklamada, "İskender konusunu rafa kaldırdık. Yeni sezon planlamasına kadar girişim olmayacak" dedi.

Bucaspor'da cumartesi oynanacak Osmanlıspor sınavı öncesi orta saha Zafer ile santrfor İskender'in cezalı oluşu teknik ekibi sıkıntıya soktu. PTT 1'inci Lig'de ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı planlayan teknik direktör Mustafa Bahadır, iki futbolcunun takımın en önemli hücum silahı olduğunu belirterek, "Osmanlıspor gibi güçlü bir rakibe karşı Zafer ve İskender'in olmaması bizim için büyük bir handikap. Yerlerine görev yapacaklar elbette formanın hakkını verecektir. Ancak zorluk derecesi üst düzey bir karşılaşmada bu isimlerden yararlanamamak beni düşündürüyor" şeklinde konuştu.

YAZMAYI BIRAKIN MAÇLARLA GELİN

Bucaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Erkan Çimen, son dönemde sosyal medyada Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve yönetim aleyhine yazılar yazan taraftarlara sitem etti. Çimen, "300 kişi maça geliyor. Binlerce kişi sosyal medyada kulübü yıpratıyor. Herkes yazıp çizmeyi bırakarak stada gelsin. Bucaspor üzerinden rant yapılmasın" dedi. Hafta başında istifa ettikten sonra kararından dönen Çimen, "Kulübümüzde herkes üzerine düşen görevi yapacaktır. Ne belediye başkanımız ne de bizler için kendi çıkarları doğrultusunda internet üzerinden yazılar yazılmasını istemiyoruz" cümlelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor İstedi, Kayserispor Vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement