Bucaspor-Manisaspor Notları - Son Dakika
Güncel

Bucaspor-Manisaspor Notları

Araçların CAMLARINI KIRDILAR BUCASPOR-Manisaspor karşılaşması oynandığı sırada stat dışında gerginlik yaşandı.

06.12.2015 15:14

Araçların CAMLARINI KIRDILAR

BUCASPOR- Manisaspor karşılaşması oynandığı sırada stat dışında gerginlik yaşandı. Maçın 10'uncu dakikasında Manisasporlu bir grup taraftar, özel araç ve otobüslerle stada giriş yapmak istedi. Ancak otobüslerden inen bazı Manisalı taraftarlar, Bucasporlu taraftarların araçlarını park ettiği bölüme giderek park halindeki araçların camlarını kırdı.

TRİBÜNLERİ TERKETTİLER

Olayların stat içinde duyulması üzerine maraton tribününde yer alan bir grup taraftar tribünleri terk ederek dışarıda bekleyen az sayıdaki Bucalı taraftarlarlarla Manisalıları taşıyan otobüslere ve araçlara saldırmak istedi. Alınan güvenlik önlemlerine rağmen kısa süreli stat dışında gerginlik çıktı.

POLİS ÖNLEM ALDI

Stadın hemen yanında bekleyen TOMA ve akrepler Bucaspor taraftarının yoğun olduğu stat girişine gitti. Manisalı taraftarlar, maçın 25'inci dakikasında kendilerine ayrılan tribüne girmeye başladı. Maç boyunca da Bucalı taraftarlarla Manisasporlular arasında küfürleşme olduğu gözlendi.

FORVETTE SÜRPRİZ

Bucaspor teknik direktörü Suat Kaya, Manisaspor maçı öncesi forvette sürpriz yaptı. Suat Kaya, genç golcü İbrahim Şirin'i on birde sahaya sürdü. Bucaspor'un İnegölspor'u 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü atan, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Tur maçında da Çine Madranspor'u 2-1 yendiği karşılaşmada turu getiren golü kaydeden Hasan Kaşıkara, bu sezon ilk kez on birde sahaya çıktı.

KADROYA ALINMADILAR

Teknik direktör Suat Kaya, kaleci Ömer, Abdullah, Yasin Avcı, Deniz Pero, Melih Vardar, Burak Aydın'ı kadroya almadı. Tarsus İdmanyurdu ile oynanan maçta rakibine saldırdığı gerekçesiyle kırmızı kart gören ve 5 maç ceza alan defans oyuncusu Taha Can Velioğlu'nun yanısıra sarı kart cezalısı Emre Şahin yoktu. Uzun süredir kadroya alınmayan golcü Anıl Dilaver de yedekler arasındaydı. Furkan ile Berkin de yedek soyundu.

ÇAĞRILARA RAĞMEN BİLGİ AZDI

Manisaspor cephesinde ise sakat ve cezalı oyuncu yoktu. Bucaspor ile Manisaspor maçına ilgi azdı. Bucasporlu taraftarların hafta içinde "Stadı dolduralım" çağrıları ilgi görmedi. Bucaspor'u yaklaşık 2000 taraftarı destek verdi. Kale arkasında yer alan misafir tribünde ise Manisaspor'u 300'e yakın taraftarı yalnız bırakmadı.

2 BAŞKAN MAÇI BİRLİKTE İZLEDİ

Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı ile Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen de maçı birlikte izledi.

PANKARTLA DESTEK

Bucaspor taraftarı sezon başından bu yana takımın aldığı olumsuz sonuçlara rağmen, futbolculara pankartlarla destek verdi. Sarı lacivertliler, "Gelmese de kupalar inanın çocuklar", "Hikayenin başladığı yerdeyiz", "Biz varken Bucaspor yıkılmaz", "Biz yanarız Buca varolsun", "Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi" yazılı pankartları astı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor-Manisaspor Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement