Budo'nun Kantinlerine "Beyaz Zambak" Belgesi - Son Dakika
Güncel

Budo'nun Kantinlerine "Beyaz Zambak" Belgesi

Budo\'nun Kantinlerine "Beyaz Zambak" Belgesi

Bursa ile İstanbul arasında deniz ulaşımı sağlayan Bursa Deniz Otobüslerine (BUDO) ait gemilerin kantinlerinin "Beyaz Zambak" belgesi almaya hak kazandığı bildirildi.

20.11.2013 12:04

Bursa ile İstanbul arasında deniz ulaşımı sağlayan Bursa Deniz Otobüslerine (BUDO) ait gemilerin kantinlerinin "Beyaz Zambak" belgesi almaya hak kazandığı bildirildi.

BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan BUDO'nun kantinlerinin işletmesinin, yine belediye bünyesindeki halk ekmek fabrikası BESAŞ'a verildiğini anımsatarak, bir süre önce "Beyaz Zambak" belgesi almak için başvuruda bulunduklarını belirtti.

Bursa Kent Konseyi ve Sealedair İş Birimi Diversey'in ortaklaşa yürüttüğü "Beyaz Zambak Projesi" kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda BUDO kantinlerine "Beyaz Zambak" belgesi verilmesinin uygun görüldüğünü bildiren Bektaş, ekmek ve unlu mamuller üreten firmalar arasında ürün ve hizmet kalitesiyle tanınan örnek bir firma olma yolunda "Beyaz Zambak" belgesinin önemli bir kilometre taşı oluşturduğunu kaydetti.

Tüketici sağlığı ve memnuniyetinin BESAŞ'ın hizmet felsefesinin iki temel dayanağını oluşturduğunu vurgulayan Bektaş, "BESAŞ olarak öncelikli amacımız, sağlıklı, ekonomik ve kaliteli hizmet anlayışını Bursalı halkımıza ulaştırmaktır. Bu noktada, almaya hak kazandığımız 'Beyaz Zambak' belgesi, tüketici sağlığına vermiş olduğumuz önemin de en açık kanıtı" değerlendirmesinde bulundu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Budo'nun Kantinlerine 'Beyaz Zambak' Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement