Bugün 10 ilde sağanak yağış ve toz taşınımı bekleniyor - Son Dakika
Güncel

Bugün 10 ilde sağanak yağış ve toz taşınımı bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi ile 10 ilde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak; Marmara'nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz'de ise toz taşınımı bekleniyor. Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi ile Afyonkarahisar, Ankara, Çankırı, Kars, Ardahan, Bitlis, Van, Hakkari, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji, toz taşınımı nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

20.05.2024 10:17

(ANKARA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi ile 10 ilde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak; Marmara'nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz'de ise toz taşınımı bekleniyor.

MGM verilerine göre, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi ile Afyonkarahisar, Ankara, Çankırı, Kars, Ardahan, Bitlis, Van, Hakkari, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji, toz taşınımı nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Bugün 10 ilde sağanak yağış ve toz taşınımı bekleniyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bugün 10 ilde sağanak yağış ve toz taşınımı bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement