Bülent Zara'ya Silahlı Saldırıya Dava - Son Dakika
Güncel

Bülent Zara'ya Silahlı Saldırıya Dava

Bülent Zara\'ya Silahlı Saldırıya Dava

Şişli'de bir rezidansta 2009 yılında öldürülen işadamı Fatih Edremit'in oğlu Doğukan Edremit hakkında, babasının cinayet davasından beraat eden Bülent Zara'yı silahla yaralamak suçundan dava açıldı.

16.11.2011 17:00

Rezidansta öldürülen işadamı Fatih Edremit'in oğlu hakkında, Bülent Zara'yı silahla yaralamaktan 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

Cem TURSUN, İstanbul DHA

Şişli'de bir rezidansta 2009 yılında öldürülen işadamı Fatih Edremit'in oğlu Doğukan Edremit hakkında, babasının cinayet davasından beraat eden Bülent Zara'yı silahla yaralamak suçundan dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Savcığı tarafından hazırlanan iddianamede, tutuklu Doğukan Edremit hakkında, 'hayati tehlike geçirtecek derecede silahla yaralama" ve 'ruhsatsız silah bulundurma" suçlarından 4 yıldan 12 yıla kadar kadar hapsi istendi.

BABASINI KİMİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SORMuş

İddianamede, şüpheli Doğukan Edremit'in olay günü Etiler'deki bir spor salonuna geldiği ve burada Bülent Zara ile karşılaştığı, 'Ne işin var lan senin burada" diyerek ruhsatsız tabancasını çekerek müştekinin sol bacağına ateş ederek yaraladığı, müştekinin yere düştüğü, bu sırada şüphelinin babasını kimin öldürdüğünü sorduğu, müştekinin ise Hasan Heybetli'nin öldürdüğünü söylediği belirtildi. Şüphelinin öldürme kastıyla hareket etmediği ifade edilen iddianamede, 'Şüphelinin müştekiyi tıbbi müdaheleyle giderilemeyecek, vücudunda kemik kırığı oluşacak ve bu kırığın hayat fonksiyonlarını ağır derecede etkileyecek şekilde yaraladığı, şüphelinin mağduru öldürmek kastıyla hareket etmediği, bacaklarından yaralama kastıyla eylemi gerçekleştirdiği" kaydedildi. Doğukan Edremit'in yargılanmasına önümüzdeki günlerde asliye ceza mahkemesinde başlanacak.

ZARA BERAAT ETMİŞTİ

Şişli'deki bir rezidansta 2009 yılında iş adamı Fatih Edremit'in öldürülmesine ilişkin görülen davada sanıklarından Hasan Heybetli 25 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmış, Onur Özbizerdik ile Bülent Zara ise beraat etmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bülent Zara'ya Silahlı Saldırıya Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement