Burdur'da 43 Bin Öğrenci Ders Başı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Burdur'da 43 Bin Öğrenci Ders Başı Yaptı

Burdur\'da 43 Bin Öğrenci Ders Başı Yaptı

Burdur'da 43 bin öğrenci ders başı yaptıBURDUR'da 2016- 2017 eğitim öğretim yılında 43 bin 511 öğrenci ve 3 bin 399 öğretmen ders başı yaptı.

19.09.2016 15:01

Burdur'da 43 bin öğrenci ders başı yaptı

BURDUR'da 2016- 2017 eğitim öğretim yılında 43 bin 511 öğrenci ve 3 bin 399 öğretmen ders başı yaptı.

Burdur'da yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Özboyacı İlkokulu'ndaki törene geçildi. Buradaki törene Vali Şerif Yılmaz, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Vali Şerif Yılmaz, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilerken, uzun yaz tatili sonrası öğrencilerin yeni bir heyecanla arkadaşları, öğretmenleri ve okullarıyla buluştuğunu aktardı.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bilginin ve becerinin sistemli, metotlu ve düzenli olarak verildiği tek kurumun okullar olduğunu anlatırken, çocuklara ve gençlere yönelik girişimlerin ülkenin geleceğine yatırım ve güvence olacağını vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram da il genelinde 268 okulda 43 bin 511 öğrenci ve 3 bin 399 öğretmenle yeni bir eğitim öğretim yılına başlanıldığını söyledi.

Konuşmaların ardından ilkokula yeni başlayan öğrencilere son sınıf öğrencileri tarafından 'Hoşgeldin çiçeği' verildi. Protokol üyeleri de birinci sınıf öğrencilerine Burdur Belediyesi tarafından hazırlatılan eğitim setlerini dağıttı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da 43 Bin Öğrenci Ders Başı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement