Burmalı 12 Kaçak, Saklandıkları Koyda Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Burmalı 12 Kaçak, Saklandıkları Koyda Yakalandı

Burmalı 12 Kaçak, Saklandıkları Koyda Yakalandı

Marmaris'in, Hisarönü köyü Bencik Koyu'nda aralarında bir kadın ve çocuğun da bulunduğu Burma uyruklu 12 kaçak ile 1 Türk organizatör yakalandı.

29.07.2013 16:26  Güncelleme: 16:29

Muğla'nın Marmaris İlçesi, Hisarönü Köyü Bencik Koyu'nda aralarında bir kadın ve çocuğun da bulunduğu Burma uyruklu 12 kaçak ile 1 Türk organizatör yakalandı.

Dün sabah saatlerinde Bencik Koyu'nda çalılık alanda saklanan yabancı uyrukluları fark eden balıkçılar, Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine bölgeye giden jandarma, bir kız çocuğu ile bir kadının da aralarında bulunduğu 12 kaçağı yakaladı. Bu sırada Burma uyruklu oldukları belirlenen kaçakların yanına gelen 25 yaşınaki Türk organizatör M.Ç. de gözaltına alındı. Kaçakların jetskiye bağlanan bir lastik botla Yunan Adaları'na götürülmek üzere Datça'ya sevk edilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen kaçakların işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Muğla Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edileceği bildirildi. - Marmaris

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burmalı 12 Kaçak, Saklandıkları Koyda Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement