Bursa Büyükşehir Belediyespor'da Çeyrek Final Sevinci - Son Dakika
Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor'da Çeyrek Final Sevinci

Bursa Büyükşehir Belediyespor\'da Çeyrek Final Sevinci

VESTEL Venüs Sultanlar Ligi'nde altıncı sarada yer alan Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu sezon ikinci kez müzesine taşımak istediği CEV Challenge Cup'ta hedefine adım adım ilerliyor.

09.02.2017 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VESTEL Venüs Sultanlar Ligi'nde altıncı sarada yer alan Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu sezon ikinci kez müzesine taşımak istediği CEV Challenge Cup'ta hedefine adım adım ilerliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyespor 8'li turda, karşı karşıya geldiği Slovak temsilcisi Slavia EU Britaslava takımını her iki maçta da yenerek adını çeyrek finale yazdırması sevinç yarattı. Yeşil beyazlıların rakibi bugün 22.30'da Dauphines Charleroi (Belçika), Naturhouse Ciudad de Logrono (İspanya) takımları arasındaki maçın sonunda belli olacak. İlk maçta İspanya temsilcisi rakibini kendi evinde 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

BRANDT: HEDEFİMİZ FİNAL

Tur atladıkları için mutlu olduklarını ifade eden Bursa Büyükşehir Belediyespor baş antrenörü Jan de Brandt Challenge kupasında finali hedeflediklerini belirterek, "İlk iki sette istediğimizi aldık, üçüncü setten sonra kadroda rotasyon yaptık. Bazı oyuncularımızı cumartesi günü oynayacağımız Seramiksan maçı için dinlendirdik. Önümüzde uzun bir süreç var bütün hepsine ihtiyacımız var" diyerek şunları söyledi:

RAKİP FARK ETMEZ

"İspanya ya da Belçika takımı ile eşleşeceğiz. gönül ister ki Belçika takımıyla eşleşelim. Bende bu arada memleketimi görmüş olurum. Ancak ilk maçı İspanyol ekibi 3-1 kazandı. Kimin çıkacağını göreceğiz. Ama rakip kim olursa olsun bizim hedefimiz sonuna kadar gitmek. Takım olarak maç maç düşünüyoruz. Önümüzdeki rakibimize odaklanacağız. Tabiki burada da hedef turu geçmek olacak."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Büyükşehir Belediyespor'da Çeyrek Final Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement