Bursa'da jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, 15 bin 500 lira tutarında, toplam 57 bin 500 litre karışımlı akaryakıt ele geçirildi. Kaçak akaryakıtla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bir ihbarı değerlendiren Mustafakemalpaşa İlçe Jandarma Bölük Komutanlğı'na bağlı ekipler, Tatkavaklı Beldesi'nde bir akaryakıt istasyonuna baskın düzenledi. Baskında, tankerlerde toplam 31 bin 500 litre karışımlı akaryakıt ele geçirildi. Aynı gün Karacabey Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri ise Bursa karoyulunda şüphe üzerinde durdukları tankerde 26 bin litre karışımlı akaryakıt ele geçirdi. Jandarma her iki olayla ilgili olarak 34 yaşındaki R.E., 45 yaşındaki İ.B. ve 33 yaşındaki C.A.'yı gözaltına aldı.
Kaçak akaryakıt, İl Özel İdare'ye teslim edilirken, adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
SE,AF(FK/CK) - Bursa/ Mustafakemal
Son Dakika › Güncel › Bursa'da 57 Bin 500 Litre Kaçak Akaryakıt Ele Gecirildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?