Sosyal medyada tartıştıktan sonra buluşan iki grubun bıçaklı kavgası: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sosyal medyada tartıştıktan sonra buluşan iki grubun bıçaklı kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

17.06.2026 23:11

Bursa'da sosyal medyada başlayan tartışma sonrası buluşan iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 22 yaşındaki Fırat Berke Alkan hayatını kaybetti, arkadaşı yaralandı. Olayla ilgili 3 şüpheli yakalanırken, 1 kişi kayıplara karıştı.

Bursa'da sosyal medya üzerinden birbirlerine hakaret ettikten sonra cadde üzerinde buluşan iki grubun bıçaklı kavgasında, göğsünden ve sırtından yaralanan Fırat Berke Alkan (22) öldü, arkadaşı Yusuf D. (22) ise yaralandı. Olaydan sonra kavgaya karışan 3 şüpheli yakalanırken 1 kişinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

SOSYAL MEDYADA BAŞLAYAN TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ

Olay, saat 19.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Selçukbey Mahallesi Selçukbey Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Fırat Berke Alkan ve arkadaşı Yusuf D., sosyal medya ve telefon üzerinden husumetli olduğu Görkem Ö. ile tartışmaya başladı. Karşılıklı hakaretin ardından taraflar, konuyu konuşmak üzere Selçukbey Caddesi'nde buluşma kararı aldı.

Sosyal medyada tartıştıktan sonra buluşan iki grubun bıçaklı kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

DEFALARCA BIÇAKLANDI

Alkan ve Yusuf D., buluşma noktasına geldiklerinde karşılarında kalabalık bir grupla karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında göğsünden ve sırtından bıçak darbeleri alan Fırat Berke Alkan ile kolundan ve belinden yaralanan Yusuf D. kanlar içinde yere yığıldı. Diğer grup ise olay yerinden kaçtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı olan Fırat Berke Alkan, ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Alkan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, Yusuf D.'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Sosyal medyada tartıştıktan sonra buluşan iki grubun bıçaklı kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

3 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 1 KİŞİ ARANIYOR

Olayın ardından polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Kavgaya karıştığı belirlenen Gökmen Ö. (19), Ahmet A. (18) ve Aşkın Bora T. (18), Nilüfer ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli Görkem Ö.'nün yakalanması için de çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sosyal medyada tartıştıktan sonra buluşan iki grubun bıçaklı kavgası: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement