Bursa'da Bu Festivali 5 TL Bağış Yapanlar İzleyebilir - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Bu Festivali 5 TL Bağış Yapanlar İzleyebilir

Bursa\'da Bu Festivali 5 TL Bağış Yapanlar İzleyebilir

Bursa'da bu festivali 5 TL bağış yapanlar izleyebilir BURSA'da Nilüfer Belediyesi'nin, 'Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel sloganıyla Balat Ormanı'nda başlattığı festivalin açılışı bugün yapıldı.

05.09.2015 22:21

Bursa'da bu festivali 5 TL bağış yapanlar izleyebilir

BURSA'da Nilüfer Belediyesi'nin, 'Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel sloganıyla Balat Ormanı'nda başlattığı festivalin açılışı bugün yapıldı. Sadece 5 TL bağış yapanların izleyebilceği festivalde kurulan iki ayrı sahnede 25 grup ve sanatçı konser verecek.

Bursa'da, CHP'li Mustafa Bozbey'in Belediye Başkanlığını yaptığı Merkez Nilüfer İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen, Nilüfer Müzik Festivali dün akşam Balat Ormanı'nda başladı. Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel sloganı ile başlatılan etkinliğin açılış töreni bugün gerçekleşti. 100 dönüm arazide kurulan iki ayrı sahnede yerli ve yabancı 25 sanatcının sahne alacağı festival için Balat Ormanı'na şu ana kadar 5 bin kişi geldi. Toplam bin 500 çadırın açıldığı festivale 60 bin kişinin gelmesini hedeflediklerini belirten Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Belediyemiz bu etkinliği tamamen kendi olanakları ile gerçekleştiriyor. Hiç bir sponsordan destek istemedik. Festivalin en büyük özelilği, katılımcılardan sadece 5 TL bağış talep etmemiz. Onlardan aldığımız paraları, Tohum Kütüphanesi'ne teslim edeceğiz. dedi.

Güney Özkılıç, Şebnem Ferah ve Mazhar Fuat Özkan'ında konser verceği festival alanında, sağlık kabinlerinin, ambulansların, itfaiye araçlarının ve arama kurtarma ekiplerinin 24 saat hazır bekletileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Bu Festivali 5 TL Bağış Yapanlar İzleyebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement